Mesi neće u Real, potrebna su mu cojones

Izvor: B92, 02.Sep.2020, 14:44

"Mesi neće u Real, potrebna su mu 'cojones'"

Fudbaler Real Madrida Toni Kros izjavio je da Lionel Mesi sigurno neće preći u Real Madrid iz Barselone.

Ta mogućnost se stidljivo provlačila od momenta kada je Argentinac objavio da je završio sa katalonskim klubom.

Međutim, nemački vezista smatra da Mesi više nema hrabrosti da ostane na Pirinejima.

"Ne mislim da će doći u Real. To bih kategorično isključio. Trebaju mu 'cojones' da bi ostao u Španiji. Teško da bi neko u fudbalu mogao da zamisli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barselonu bez Mesija", rekao je Kros.

Kao prvi favorit za potpis Mesija spominje se Mančester siti, a upravo i Kros smatra da će omaleni napadač preći kod bivšeg trenera Pepa Gvardiole.

"Ako jedan takav igrač ne bi igrao u rivalskom timu onda mi ne bismo tu videli ništa loše u tome. Mesijev odlazak iz Barselone znači da Barseloni nedostaje najjače oružje", rekao je Kros.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kros "bocka" - Mesi kao Figo? Za to treba imati "cojones"

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2020

U Madridu likuju zbog situacije u Barseloni...Real Madrid je posle godinu dana uspeo da preboli odlazak Kristijana Ronalda, i tek u drugoj sezoni je osvojio titulu u La Ligi. Koliko će biti potrebno Barseloni da preboli odlazak Mesija?..Toni Kros ne krije da mu neće biti žao ukoliko Mesi napusti Barselonu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.