Mesi neće otići sam iz Barselone!?

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi neće otići sam iz Barselone!?

Kako stoje stvari, mogao bi da ima i društvo.

Pisalo se u prethodnih nedelju dana o Mesievoj opciji u ugovoru sa Barselonom.

On navodno ima mogućnost da već narednog leta napustio klub bez ikakvog obeštećenja, ali samo ako dobije ponudu od klubova van Evrope.

Navodni cilja odlazak u MLS, a pojavilo se i interesovanje Dejvida Bekama, koji je jedan od vlasnika Majami Intera, franšize koja će se od naredne sezone takmičiti u MLS.

Ipak, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve, izgleda da je Bekam zagrizao za dvojac iz Barselone.

Naime, "Mundo Deportivo" prenosi da ponudu Majamija ima i urugvajski napadač Luis Suarez!

Bivši napadač Liverpula ima poput Mesija ugovor sa klubom sa "Kamp Noua" do leta 2021. godine, a navodno uprava Barse želi da mu ponudi produžetak na još godinu dana.

Bekam je navodno spreman da mu ponudi četvorogodišnji ugovor, prema kojem bi zarađivao ogroman novac.

Upravo zbog toga španski mediji veruju da bi Urugvajac mogao da se odluči za odlazak iz Katalonije, kako bi na Floridi do poznih igračkih godina mogao da zarađuje veliki novac.

Bekam se uzda i u prijateljstvo između pomenutog dvojca, veruje da će i jednog i drugog lakše ubediti da se presele u njegov klub, ako pokuša da ih dovede u paketu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.