Mesi ne zna gde će sledeće godine

Izvor: Beta, 12.Jan.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi ne zna gde će sledeće godine

CIRIH, 12. januara 2015. (Beta) - Fudbaler Barselone Lionel Mesi odbacio je nagadjanja da će možda preći u Čelsi ili Mančester siti, ali je u ponedeljak kazao da nije siguran gde će igrati sledeće godine.

Nagadjanja oko njegove budućnosti postala su sve učestalija u poslednje vreme, nakon krize u Barseloni i svadje sa trenerom Luisom Enrikeom.

U razgovoru sa novinarima u Cirihu pre dodele "Zlatne lopte" otkrio je da nije spreman da se posveti budućnosti i to posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << pitanja izveštača o povratku u Argentinu.

"Nisam siguran šta će se desiti i da li ću se vratiti u Njuels. Nisam siguran ni gde ću biti sledeće godine. U fudbalu ima toliko mnogo stvari koje se preko noći mogu promeniti. Uvek sam govorio da ću karijeru okončati u Barseloni, ali, kao što kaže Kristijano Ronaldo, samo Bog zna šta će se desiti", rekao je Mesi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi citirao Ronalda i najavio odlazak?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2015

Fudbaler Barselone Lionel Mesi odbacio je nagađanja da će možda preći u Čelsi ili Mančester siti, ali je danas kazao da nije siguran gde će igrati sledeće nedelje...Nagađaja oko njegove budućnosti postala su sve učestalija u poslednje vreme, nakon krize u Barseloni i svađe sa trenerom Luisom Enrikeom....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.