Mesi ne igra i ulazi u istoriju

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi ne igra i ulazi u istoriju

Ernesto Valverde otkrio.

Barselona u nedelju dočekuje ekipu Real Sosijedada, a Lionel Mesi će ponovo dobiti zasluženi odmor.

Mesi je preskočio i gostovanje i poraz od Levantea prošle nedelje, kako bi što spremniji dočekao SP, a sada ga neće biti u timu ni protiv Real Sosijedada na oproštaju od Andresa Inijeste.

I pored toga, Mesi će osvojiti istorijsku "Zlatnu kopačku", jer niko nikada nije osvojio pet puta ovo priznanje. Mesi je dao 34 gola, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više od Salaha, i pet od Imobilea, koji ima još samo sutrašnji meč sa Interom.

"Plan je da Mesi odmori i da ne bude u timu", rekao je Valverde, a potom se osvrnuo na Inijestu.



"Sutrašnji meč je prilika za slavlje. Dva kluba će se oprostiti od velikog igrača, a naš cilj je da okončamo sezonu pobedom za Andresa Inijestu. Ovo je važan meč za Barsine navijače zbog svega što je Andres značio klubu i zato želimo pobedu
", rekao je Valverde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.