Mesi napadnut u noćnom klubu na Ibici VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi napadnut u noćnom klubu na Ibici VIDEO

Napadač Barselone Lionel Mesi napadnut je na ostrvu Ibica u jednom noćnom klubu, ali je obezbeđenje sprečilo fizički kontakt sa neimenovanim muškarcem.

Na snimku na društvenim mrežema vidi se kako posle verbalnog sukoba obezbedjenje štiti Argentinca, koji je prošao bez povreda.

Fudbaler Barselone je ubrzo nakon incidenta napustio klub, pišu brojni evropski mediji.

Mesi se nalazi na odmoru na Ibici pred početak priprema u Barseloni, zajedno sa suprugom Antonelom i saigračima Luisom Suaresom, Đordijem Albom i Seskom Fabregasom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mesi napadnut na Ibici, obezbeđenje sprečilo tuču (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2019

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Lionel Mesi napadnut je na ostrvu Ibica u jednom noćnom klubu, ali je obezbeđenje sprečilo fizički kontakt sa neimenovanim muškarcem...Na snimku na društvenim mrežama vidi se kako posle verbalnog sukoba obezbeđenje štiti Argentinca, koji je prošao bez...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.