Izvor: RTS, 24.Feb.2021, 22:02

Mesi najbolji strelac u 2021. godini, Barselona sigurna protiv Elčea

Fudbaleri Barselone pobedili su Elče na svom stadionu sa 3:0, u zaostaloj utakmici španske La Lige. Barselona je trijumfovala najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Lionelu Mesiju, koji je tako postao najbolji strelac u "ligama petice" u 2021. godini.
Argentinac je 13 puta tresao protivničke mreže od Nove godine, više od Luisa Suaresa, Roberta Levandovskog, Kristijana Ronalda...

Mesi sada ima 18 pogodaka u španskom prvenstvu i prvi je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na listi za Pićići nagradu, ispred Suaresa koji je postigao dva manje.
Na "Kamp Nou" je načeo Elče početkom drugog poluvremena, kada se sjajno snašao posle atraktivne asistencije Martina Bretvejta petom. Drugi gol je postigao nakon odlično solo-prodora Frenkija De Jonga, ali ni tada nije moglo da prođe bez njegove minijature.
U finišu je Đordi Alba postavio konačan rezultat i kompletirao trijumf ekipe Ronalda Kumana.
Barselona se vratila na treću poziciju sa 50 bodova, dva manje od Real Madrida i pet manje od Atletiko Madrida, uz utakmicu više.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Barselona sigurna protiv Elčea, Mesi dvostruki strelac

Izvor: Beta, 24.Feb.2021

 Fudbaleri Barselone pobedili su večeras na svom terenu Elče sa 3:0, u zaostalom meču prvog kola španske La Lige.Golove za Barselonu su postigli Lionel Mesi u 48. i 69. i Djordi Alba u 73. minutu.Barselona je upisala desetu pobedu u prvenstvu i sa 50 bodova zauzima treće mesto, dok je Elče na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.