Mesi na sudu, propušta start Kopa Amerika

Izvor: B92, 20.Jan.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi na sudu, propušta start Kopa Amerika

Suđenje Lionelu Mesiju zakazano je za period od 31. maja do 3. juna, što se poklapa sa terminom jubilarnog 100. izdanja šampionata Južne Amerike. Očekuje se da Mesijevi advokati promene termin suđenja za utaju poreza, gde napadaču Barse preti zatvorska kazna od 22 meseca zbog neprijavljenog profita od četiri miliona evra za prodaju prava na fotografije u Južnoj Americi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MESI NA SUDU: Argentinac propušta start Kopa Amerika

Izvor: Kurir, 21.Jan.2016, 00:11

Suđenje Lionelu Mesiju zakazano je za period od 31. maja do 3. juna, što se poklapa sa terminom jubilarnog 100. izdanja šampionata Južne Amerike...Kopa Amerika Sentenario počinje 3. juna, što znači da petostruki najbolji igrač sveta možda neće moći da igra u prvoj utakmici Argentine...Očekuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.