Mesi je u šoku

Izvor: B92, 05.Avg.2021, 21:53

"Mesi je u šoku"

Stižu nove informacije iz Španije, a one ukazuju na to da je Lionel Mesi želeo da produži ugovor, te da je u potpunom šoku objavom Barselone.

Naime, kako je objavio tamošnji novinar Feran Martines, Mesi je stigao na "Kamp Nou" kako bi potpisao novi ugovor, ali od toga neće biti ništa.

"Mesi je u šoku. Juče je stigao jer je danas morao da potpiše novi ugovor sa Barselonom, sa kojom je prethodno nedeljama imao načelni ugovor. Sada je napustio klub", preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Martines i dodao:

"Leo želi da se oprosti od Katalonaca, ali to neće biti danas. Prvo želii da razmisli o ovim dešavanjima i analizira šta će dalje da učini", napisao je novinar "Mundo Deportiva".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Mesi je u šoku"

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2021

Stižu nove informacije iz Španije, a one ukazuju na to da je Lionel Mesi želio da produži ugovor, te da je u potpunom šoku objavom Barselone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.