Mesi iskorišćava sudije jer mu se previše dive

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesi iskorišćava sudije jer mu se previše dive"

Fudbaler Brazila Tijago Silva kritikovao je ponašanje Lionela Mesija.

Mesi je doneo pobedu Argentini u prijateljskom Superklasiku golom iz penala.

Silva je istakao da Mesi koristi svoju popularnost kod sudija i pokušava da od njih dobije povlašćeni tretman.

"On želi da diktira utakmicu. Napravio je dva žestoka faula, svađao se sa sudijom i sudija ništa nije uradio, nije mu dao ni karton. Arbitri bi trebalo da divljenje Mesiju ostave sa strane tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice", rekao je Silva.

Štoper Pari Sen Žermena je rekao da Mesi ima povlašćen tretman kod sudija u svim utakmicama, u svim takmičenjima.

"On uvek pokušava da navede sudiju da dosudi slobodan udarac ili aut iz opasne teritorije. Oduvek je bio takav. Pričao sam sa igračima u Španiji i oni su mi isto rekli - da on pokušava da kontroliše utakmicu i sudije", kaže Brazilac.

Ipak, Silva veruje da Mesi manje pritiska sudije u Ligi šampiona.

"U Ligi šampiona on to ne radi toliko jer su sudije tamo 'tvrđe'. Možete da vidite da to u tim utakmicama ne radi toliko, ali uglavnom postoje sudije koje imali slabu tačku za Mesija jer mu se mnogo dive", zaključio je Silva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.