Mesi i na odmoru trese mreže – bravura iz slobodnjaka i het-trik u rodnom gradu

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 09:39

Mesi i na odmoru trese mreže – bravura iz slobodnjaka i het-trik u rodnom gradu

Nekadašnji reprezentativac Argentine Maksi Rodriges oprostio se od aktivnog igranja i to je bio trenutak koji se morao valjano obeležiti

Centralna figura meča u Rosariju jeste bio igrač zbog koga je sve i organizovano ali kada tu imate i Lea Mesija teško da iko može pored njega dobiti najveću pažnju.

Kako bilo, prelepo veče je i iza Mesija, Maksija Rodrigesa i ostalih vedeta argentinskog fudbala, ali i Rosarija koji su doprineli spektaklu na oproštaju nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprezentativca od profesionalnog igranja.

Krcat stadion u rodnom gradu Lea Mesija, ali i Maksija Rodrigesa da im srce bude puno, osmesi i majstorije - fantastičan ugođaj za fanatike ove igre kakvi su Argentinci.

A Mesi – ko Mesi, za njega nema ležernog pristupa igri. Kad mu je lopta u nogama on gleda da je smesti u mrežu, bio to trening, prijateljska utakmica ili meč za bodove.

U večeri jakih emocija, jer se skandiralo i Maradonino ime, a Mesi je uz to i prvi put bio u akciji u rodnom gradu posle osvajanja Mundijala, lider Argentinaca je postigao het-trik.

Pogotkom iz slobodnog udarca razgalio je masu...

Još dva puta je pronalazio put do mreže pre nego što je izašao iz igre, uz ovacije, a kako drugačije.

Čovek zbog koga su se svi okupili Maksi Rodrigez, inače je i on rodom iz Rosarija, jedno poluvreme igrao je u dresu Argentine, a drugo u bojama voljenog Njuelsa. Na kraju, rezultat je bio 7:5 u korist domaćeg sastava, za koji su zaigrale i Maksijeve ćerke.

Podsetimo na Maksijevu karijeru, bila je velika. U Evropi je branio boje Espanjola, Liverpula i Atletiko MAdrida ali je najznačajniji deo svog fudbalskog opusa proveo u Njuelsu - 12 godina (u tri mandata).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.