Mesi definitivno postao otac, dobio sina Tijaga

Izvor: Blic, 02.Nov.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi definitivno postao otac, dobio sina Tijaga

Najbolji fudbaler Barselone i definitivno je postao otac, pošto je njegova nevenčana supruga Antonela Rokuco na svet donela Tijaga.

Nagađanja da je Mesi postao otac trajala su još od početka oktobra, ali je sada i definitivno dobio sina Tijaga.

Devojka fudbalera Barselone i kapitena reprezentacije Argentine, Antonela Rokuco porodila se u petak u jednom španskoj bolnici, a Mesi je napustio trening kako bi bio uz nju tokom porođaja.

Trener Katalonaca Tito >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vilanova izrazio je nadu da će se njihov najbolji igrač naći u sastavu za meč sa Seltom u subotu i pri tom opravdao njegov izostanak.

Povezane vesti: Mesijeva fondacija demantovala da je Lionel postao otac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi postao tata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2012

BARSELONA -..Najbolji fudbaler i najbolji strelac u istoriji španskog fudbalskog kluba Barselona Argentinac Lionel Mesi danas je i definitivno postao otac, pošto je njegova devojka Antonela Rokuco na svet donela Tijaga..."Danas sam najsrećniji čovek na svetu, rodio mi se sin. Zahvaljujem se Bogu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.