Mesi da ide? Stidite se!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi da ide? Stidite se!

Svi koji sugerišu da će mesi napustiti Barselonu treba da se srame.

Barem tako smatra predsednik fudbalskog kluba Barselona Josep Bartomeu.

Poslednjih nedelja, pa i meseci, u medijima su sve učestlaiji navodi da bi Leo Mesi mogao da napusti Nou Kamp, te da će u skorijoj budućnosti pre svega zbog problema sa porezom i velikim pritiskom javnosti otići iz kluba.

Išlo se toliko daleko da su navođeni i konkretni klubovi koji bi bili voljni da dovedu Mesija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i izdvoje novac za Argentinca, ali Josep Bartomeu sve takve navode odbacuje kao sramne.

"Ljudi koji tvrde da će Mesi otići iz Barselone bi trebalo da se stide. Mesi se oporavlja od povrede, nada se da će biti na terenu za El Klasiko i samo o tome razmišlja."

"Sam Leo, pa i njegov otac, u više navrata su isticali da ne mogu da zamisle da Mesi igra za neki drugi klub. Naš odnos sa porodicom Mesi je odličan, još uvek nismo počeli pregovore o novom ugovoru, kada se to bude desilo detalji će biti prezentovani."
, rekao je Bartomeu uz podsećanje na Mesijev sadašnji ugovor.



"Mesi ima ugovor na još tri sezone. On jeste ljut na poreski sistem, ali te stvari koje se objavljuju o njemu nisu normalne. Ako su Mesijevi poreski savetnici napravili grešku, oni će zbog nje i snositi posledice. sa Mesi zaslužuje više poštovanja.",
rekao je prvi čovek kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.