Mesi autogolova - Ričard Dan

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi autogolova - Ričard Dan

Tipičan predstavnik ostrvske stare škole, Ričard Dan, drži neslavan rekord vezan za autogolove u Premijer ligi

Možda nije najsigurniji štoper kojeg ste videli, ali je zato  prilično efikasan. Problem je samo što Ričard Dan nikako da nauči na koju stranu da gađa. Stameni Irac broji sedamnaestu sezonu Premijer ligi i uspeo je da za to vreme postigne čak deset autogolova. U toj kategoriji je apsolutni rekorder pošto je na drugom mestu iza njega Džejmi Karager >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa „samo” sedam. Na svoj nesvakidašnji rekord nas je podsetio baš danas protiv Liverpula, kada je jubilarnim desetim autogolom u PL, otvorio goleadue na Loftus Roudu.

Još jedna zanimljivost za autogolove Ričarda Dana, kaže da je poslednji postigao baš protiv njegovog sadašnjeg tima - Kvins Park Rendžersa.

Što se tiče lige petice, u dvadeset prvom veku, više od šest autogolova postigli su Martin Škrtel (Liverpul), Frank Sinkler (Lester i Čelzi) i Nikolče Noveski (Mainc).

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.