Mesi, a ne smeta ti kad sudije GURAJU Barsu?

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesi, a ne smeta ti kad sudije GURAJU Barsu?"

Digla se velika fama oko izjave Lionela Mesija kome zbog pominjanja "nameštanja utakmica" i "korupcije" verovatno sleduje i suspenzija. "Peckaju" ga i Brazilci...

Brazilci su proslavili trofej Kopa Amerika, a onda se "obrušili" na Mesija.

Najbolji fudbaler sveta bio je i te kako nervozan tokom prethodne nedelje kada je s dve izjave "zapalio" medije; direktno je optužio CONMEBOL i Brazil da je turnir namešten u korist organizatora, a potom je odbio i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da primi bronzanu medalju da ne bi bio "saučesnik u korupciji".

Zbog svega toga preti mu suspenzija do čak dve godine, kako su juče saopštili španski mediji, a za sada će morati samo da "istrpi" strelice koje su uputili Brazilci.

Zadovoljni osvojenim peharom posle 12 godina, komentarisali su "luzere".

"Toliko puta se desilo da sudije poguraju Mesija u Barseloni ili Argentini, ali ga tad nikad nisam video da se žali. Izgubio je, mora to da prihvati", kazao je brazilski štoper Markinjos koji se sigurno prisetio i čuvenog poraza sa Pari sen Žermenom na Nou Kampu.

I selektor "karioka" Tite bio je nezadovoljan što su komentari Argentinca "bacili senku" na izdanja njegove selekcije, posebno ga boli deo o korupciji...

"Mesi mora da ima više poštovanja kada je poražen. I nama su sudije odmogne u nekoliko mečeva... Pravi pritisak jer ima takvu reputaciju, samo znam da smo igrali pošteno protiv Argentine", naglasio je Tite koji je fantastično vodio Brazil uprkos izostanku Nejmara.

Foto: Gulliver/Getty images, Alexandre Schneider

Mesijevu stranu nije držao ni njegov zemljak Rikardo Gareka.

Ovaj trener je vodio Peru do finala Kopa Amerike i potom kazao da fudbal u Južnoj Americi može da se popravi, ali da "treba biti oprezan kad se priča o korpuciji".

"Za takve stvari morate da imate dokaze! Mesi je autoritet, ali to ne znači da bi takve stvari trebalo da govori... Poštujem ga kao igrača i čoveka", kazao je Gareka koji je dodao i da se ponekad u Južnoj Americi previše trude da "imitiraju" Evropljane.

Istovremeno, Gareka je odbacio tvrdnje da će biti novi selektor Argentine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.