Mesi: Nismo navikli na poraze

Izvor: NaDlanu.com, 02.Mar.2013, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Nismo navikli na poraze

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi priznao je danas da se ekipa trenutno nalazi u nezgodnoj situaciji i da nije navikla na poraze.

"Stvarno nismo navikli na ovakve situacije. Ipak, imam puno poverenje u ekipu i ubeđen sam da ćemo preboleti poraze i vratiti se na pravi put", kazao je Mesi španskim medijima. Barselona je u utorak eliminisana u polufinalu Kupa kralja, pošto je na svom terenu izgubila od madridskog Reala sa 3:1. Katalonci su prošle nedelje u prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << osmine finala Lige šampiona u gostima izgubili od Milana sa 2:0. Barselona trenutno vodi na tabeli Primere sa 12 bodova više od Atletika i 16 više od Reala. Sutra od 16 časova Barselona gostuje Realu u prvenstvenom “El klasiko” derbiju.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.