Mesi: Nedostaje mi rivalstvo sa Ronaldom

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Nedostaje mi rivalstvo sa Ronaldom


Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi priznao je da mu nedostaje rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom iz vremena kada je Portugalac nosio dres Real Madrida. Mesi žali što je Ronaldo leta 2018. godine prešao iz Reala u Juventus za 100 miliona evra i tako okončao borbu u Španiji dvojice najboljih fudbalera današnjice.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mesi: Voleo bih da je Ronaldo ostao u Realu

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 00:08

Lionel Mesi, najbolji fudbaler Barselone, priznao je da mu nedostaje rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom iz vremena kada je Portugalac nosio dres Real Madrida...Mesi žali što je Ronaldo leta 2018. godine prešao iz Reala u Juventus za 100 miliona evra i tako okončao borbu u Španiji dvojice najboljih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.