Mesi: Da sam hteo pare otišao bih u Arabiju

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 22:56

Mesi: Da sam hteo pare otišao bih u Arabiju

Argentinski fudbaler Lionel Mesi od sledeće sezone igraće u Interu iz Majamija.

On je u sredu uveče u razgovoru za Mundo Deportivo rekao gde će nastaviti karijeru, nakon što mu je ugovor sa Pari Sen Žermenom istekao.

"Doneo sam odluku. Ne vraćam se u Barselonu, idem u Inter Majami. Da je bilo do novca, otišao bih u Saudijsku Arabiju. Jasno je da mi novac nije bio na prvom mestu. Spreman sam za novi izazov", rekao je Mesi za Mundo Deportivo.

Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je obrazložio zašto nije želeo da se vrati u Barselonu.

"Zaista sam želeo, bio sam veoma uzbuđen što mogu da se vratim, ali nakon što sam iskusio i doživeo sve ono kada sam odlazio, nisam želeo da ponovo budem u istoj situaciji: da čekam da vidim šta će se desiti i da ostavljam svoju budućnost u rukama drugih. Čuo sam da moraju da prodaju igrače ili da smanje plate, a istina je da nisam želeo da prolazim kroz to, niti da imam veze sa svim tim. Doneo sam odluku da idem u Majami. Još uvek ga nisam sve rešio sto posto. Nedostaju mi neke stvari, detalji ali odlučili smo da nastavimo tim putem. Želeo sam da napustim Evropu, da izađem iz centra pažnje i više razmišljam o svojoj porodici“, rekao je Mesi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.