Mesi: Barsa se trgnula, možemo da uzmemo sve trofeje

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Barsa se trgnula, možemo da uzmemo sve trofeje

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi oduševljen je posle 50. het-trika u karijeri.

Prvak Španije je u subotu slavio na gostovanju Sevilji (4:2), a Mesi je prikazao još jednu briljantnu partiju.

Argentincu je trebalo 797 utakmica da dođe do jubilarnog het-trika. Ove sezone je postigao ukupno 25 golova.

"Igrali smo baš onako kako treba da igra prvak Španije. Golovi su stigli u pravi čas. Uvek je teško pobediti na stadionu u Sevilji i znali smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moramo da se vratimo u formu. Igrali smo po planu i ostvarili smo rezultat", izjavio je Mesi.

Barselonu sada očekuje dvomeč sa Realom, U sredu u Madridu igraju revanš duel u kupu kralja posle 1:1 na "Kamp Nou", a nekoliko dana kasnije, tačnije 2. marta, igra se prvenstveni susret.

"Očekuju nas veliki izazovi. Kako se sezona bliži kraju, tako su i mečevi sve teži. Nećemo osustati ni od jednog takmičenja. Na korak smo do plasmana u finale, a meč će biti težak jer se igra u Madridu. Ipak, mi odlazimo tamo uvereni da možemo da pobedimo. Tek posle kupa pričaćemo o prvenstvenoj utakmici. Želimo da osvojimo sve što je moguće", zaključio je Mesi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.