Meseci bola za Policajce su prošlost - Hil ubio Seltikovu seriju smrti (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Mar.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meseci bola za Policajce su prošlost - Hil ubio Seltikovu seriju smrti (VIDEO)

Zeleni zaustavljeni posle 22 uzastopna trijumfa u Premijer ligi u sjajnom Old Firmu - 1:1

Konačno radost za Glazgov Rendžers, pa makar to bio i bod! Iz četvrtog pokušaja ove sezone Policajci su uspeli da neporaženi izađu iz okršaja sa najdominantnijim timom u Škotskoj i mrskim gradskim rivalom Seltikom (1:1), a za to je najzaslužniji defanzivac Klint Hil.

Igrao se 87. minut, očajni gosti išli su u napade, a posle udarca Emersona Hindmana i odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golmana Gordona, lopta je pala pred iskusnog Hila koji ju je samo ćušnuo u mrežu. Bio je to trenutak slavlja za oko 5.000 gostujućih navijača koji su se radovali kao mala deca sa svojim igračima jer su uspeli da odole timu koji je do ovog kola bio u nestvarnoj seriji od 22 uzastopne pobede.

Možda će Seltik žaliti zbog ovog remija jer je dugo čuvao gol prednosti, a za radost 55.000 domaćih gledalaca pobrinuo se Stjuart Armstrong koji je u 35. minutu maestralnim udarcem matirao golmana gostiju Foderingema.

Nije ovo bio preterano efikasan meč, a za to su krivi isključivo golmani. I Krejg Gordon na jednoj i Endi Foderingem na drugoj strani imali su nekoliko fantastičnih odbrana danas kojima su izludeli napadače protivničkog tima. Golman domaćih iskazao se u 71. minutu kada je maestralno zaustavio šut napadača Rendžersa Veghorna, dok je na drugoj strani golman Policajaca zaustavio nekoliko pokušaja

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.