Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 19:55

Mešaj "mala" do Lige Evrope! (VIDEO)

Od jednog od najlošijih na terenu do majstorije u ključnom trenutku utakmice

Skrivao se Aleksandar Katai čitavo prvo poluvreme, bio potpuno van utakmice, ali je onda kada je prvi put ušao u serdinu napravo je dar-mar u šesanestercu Ararata i doveo Crvenu zvezdu u zasluženo vođstvo u Nikoziji.

Katai je promešao dvojicu igrača na ispred kaznenog prosotra, a onda ga je pogledala sreća >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prilikom šuta. Protivnički defanzivac ga je bukvalno napucao u desnicu, a lopta je dobila ubrzanje i prevarila do tada odlično Stefana Čupića.

Crveno-beli su do vodećeg pogotka stigli u najboljem mogućem trenutku i sada su u situaciji da mnogo strpljivije sačekaju trenutak da nokautiraju prvaka Jermenije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

J***M VAM MATER: Ovo je mnogima PROMAKLO, novi ispad golmana Ararata koji NE VOLI Zvezdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 08:23

Crveno-beli u grupnoj fazi Lige Evrope...Crvena zvezda je uspela da i četvrtu godinu zaredom stigne do grupne faze nekog od evropskih takmičenja, pošto je u plej-ofu za Ligu Evrope pobedila Ararat iz Jermenije 2:1 u Nikoziji...Srpski šampion se u poslednjih 20 minuta utakmice kockao sa plasmanom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.