Menjšov ne brani titulu na Điru

Izvor: B92, Beta, 01.Apr.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menjšov ne brani titulu na "Điru"

Prošlogodišnji pobednik trke "Điro d'Italija" Denis Menjšov neće braniti tu titulu na ovogodišnjem izdanju koje je na programu od 8. do 30. maja.

Ruski biciklista se ne nalazi na listi učesnika koju su u četvrtak objavili organizatori trke koja je prve iz 'veličanstvene trojke', koju uz "Điro" čine i "Tur d'Frans" i "Vuelta". Kao razlog za propuštanje "Đira" vozač Rabobanka je istakao želju da se koncentriše da ostvari što bolji rezultat na "Turu". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pored Menjšova na ovogodišnjem Điru, 93. po redu, neće učestvovati i aktuelni vicešampion Danilo di Luka, koji je kažnjen dovogodišnjom suspenzijom jer je prošle godine bio pozitivan na doping CERA, kao ni Lens Armstrong, Alberto Kontador i Mark Kavendiš. Na trci će se, ipak, naći prošlogodišnji osvajač trećeg mesta Franko Pelicoti i četvrtoplasirani Karlos Sastre.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.