Menez i Lukaš ne idu u Juventus

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Menez i Lukaš ne idu u Juventus"

Predsednik PSŽ Naser Al Kelafi demantovao je da će Žeremi Menez i Lukaš Mura napustiti klub i preći u italijanski Juventus u narednom prelaznom roku.

Povod za reagovanje čelnika pariskog kluba je pisanje italijanskih medija, koji su dvojicu fudbalera već preselili u Torino.

"Menez i Mura će ostati u PSŽ-u. Niko neće otići u januaru", rekao je Al Kelafi.

Dvojac igrača tima koji je lider francuske Lige 1 je navodno u Juventus trebalo da ode u zamenu za Pola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pogbu.

"Juventus je klub koji poštujemo. Ako nam se neki njihov igrač svidi, prvo ćemo razgovarati s njihovim direktorima, a ne s novinarima", zaključio je Al Kalifi.

PSŽ zauzima prvu poziciju na tabeli sa 34 poena, četiri više od Lila i pet od Monaka, Lukaš je ove sezone odigrao 13 utakmica, postigao je tri gola uz četiri asistencije, dok je Menez nastupio sedam puta i u dva navrata je zatresao mrežu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Menez i Lukaš ne idu u Juventus"

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Predsednik PSŽ Naser Al Kelafi demantovao je da će Žeremi Menez i Lukaš Mura napustiti klub i preći u italijanski Juventus u narednom prelaznom roku...Povod za reagovanje čelnika pariskog kluba je pisanje italijanskih medija, koji su dvojicu fudbalera već preselili u Torino..."Menez i Mura će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.