Mendi? Dođe mi da ga ubijem...

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mendi? Dođe mi da ga ubijem...

Pep Gvardiola oduševljen Francuzom posle sjajne partije na Emiratima.

Jedan od najboljih na terenu u redovima Mančester Sitija danas bio je levi bek Bendžamin Mendi. Francuz, svetski šampion iz Rusije, oduševio je partijom po levoj strani, a sa dve asistencije omogućio je Građanima startni trijumf nad Arsenalom na Emiratima od 2:0.

Dobra igra nije promakla nikome, pa ni Pepu Gvardioli, koji je posle meča pohvalio pulena.

- Mendi je Mendi. Ponekad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poželim da ga ubijem, ali nekad pomislim u sebi: "čoveče, kakvog igrača imam". On nam daje energiju, ali ima još mnogo toga da dokaže, nauči i popravi se. Najvažnije mi je da ga ubedim da batali društvene mreže da se skoncentriše na fudbal - rekao je Gvardiola.

Katalonac blista posle lagane pobede u gostima.

- Uvek je teško kada u prvoj utakmici u sezoni gostujete na Emiratima protiv Arsenala koji ima i novog trenera. Igrali smo jako dobro, ako imamo u vidu stepen pripremljenosti fudbalera koji su se vratili sa Svetskog prvenstva. Naša partija je bila dobra, ali to je samo prvi korak u pravom smeru - rekao je Gvardiola.

Građane u narednom periodu očekuje lagan raspored i šest utakmica sa timovima koji su ušli u Premijer ligu u poslednje dve sezone. Sledeći je Hadersfild.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gvardiola otvoreno o svom igraču: ''Nekad poželite da ga ubijete, a nekad...''

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018

Premijer liga je počela još u petak, a prvi pravi derbi je nedavno završen, Arsenal je ugostio aktuelnog šampiona...Arsenal je danas započeo jednu novu istoriju, bez Arsena Vengera, a nakon 22 godine navijači su gledali novog trenera koji stoji pored aut linije...Unaj Emeri je danas bio nemoćan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.