Mendeš: Murinjo ostaje na kormilu Junajteda

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mendeš: Murinjo ostaje na kormilu Junajteda

Žoze Murinjo nema nameru da napusti kormilo Mančester junajteda, poručio je njegov agent Žorž Mendeš.

Portugalski stručnjak je na stalnom udaru medija zbog nešto slabijih rezultata Junajteda u Premijer ligi, a nedavno su preneli da namerava da se vrati u Real Madrid.

Mendeš je osetio da je neophodno da izađe u javnost i kaže kakvi su planovi Murinja.

"Žoze Murinjo je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srećan u Mančester junajtedu u i potpunosti je posvećen radu u klubu, a i klub je zadovoljan njegovim radom. Ima dugoročan ugovor sa Mančester junajtedom i posvećen je nastojanjima da se tim vrati na stazu pobeda", poručio je Mendeš.

Spekulacije o povratku na klupu Reala nazvao je "potpuno neistinitim".

Mančester junajted u subotu od 16 časova dočekuje ekipu Fulama. Posle 15 odigranih kola ekipa sa "Old Traforda" je osma sa 23 osvojena boda, ima osam bodova manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Murinjo ostaje na kormilu Junajteda

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2018

Žoze Murinjo nema namjeru da napusti kormilo Mančester junajteda, poručio je njegov agent Žorž Mendeš.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.