Menadžerka Norvežanina: Samo Haland, njegov otac, Mančester siti i ja znamo detalje ugovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 21:39

Menadžerka Norvežanina: Samo Haland, njegov otac, Mančester siti i ja znamo detalje ugovora

Napadačev status zacementiran.

Samo Erling Haland, njegov otac, Mančester siti i ja znamo detalje ugovora fudbalera sa engleskim klubom, izjavila je danas menadžerka norveškog reprezentativca Rafaela Pimienta, prenosi španski Relevo. Haland (23) je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra. On je na 71. meču za engleski klub postigao 69 golova u svim takmičenjima. Brojni evropski mediji u prethodnim periodu su prenosili navodne detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovora norveškog fudbalera.

 - Klauzule u Erlingovom ugovoru? Samo, Erling, njegov otac, Mančester siti i ja znamo detalje. Drugi klubovi o tome ne znaju ništa. Niko osim nas ne zna šta piše u ugovoru - rekla je Pimienta.

Ona je izjavila da će igrač i klub da pronađu rešenje ako Haland jednog dana poželi da napusti aktuelnog šampiona Evrope.

 - Svi smo u istom čamcu. O tim stvarima mora da se priča. Erling će uvek da uradi ono što je dobro i za njega i Mančester siti. Kada svi budu voljni da naprave promenu, to će i da bude učinjeno. On nije tip igrača koji će reći: 'Odlazim, ćao'. To neće da se dogodi, jer je poštovanje ispred svega - dodala je Pimienta i istakla da poštovanje mora da postoji sa obe strane. - Ako jednog dana nešto mora da se desi, sve će da bude dogovoreno, jer postoji razumevanje stava druge strane. Rešenje će se naći razgovorom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.