Menadžer kojem je Mitrović bio rezerva dobio otkaz zbog 0:9 na Enfildu

Izvor: B92, 30.Avg.2022, 10:28

Menadžer kojem je Mitrović bio rezerva dobio otkaz zbog 0:9 na Enfildu

Engleski Bornmut otpustio je menadžera Skota Parkera nakon debakla od Liverpula sa 9:0.

"Trešnjice" su već u prvom poluvremenu primile pet golova i doživele jedan od najubedljivijih poraza u istoriji engleskog fudbala.

To im je bio treći poraz u četiri ovosezonska kola, pa je Bornmut odlučio da promeni trenera.

"Želim da se zahvalim Skotu i njegovom timu na naporu koji su uložili dok su bili kod nas. Uvek ćemo pamtiti povratak u Premijer ligu pod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovim vođstvom kao jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba. Ipak, kako bismo nastavili da napredujemo kao tim i klub u celini, moramo svi biti jedinstveni u strategiji. Takođe, moramo pokazati poverenje i poštovanje jedni prema drugima jer nam je takav pristup doneo mnogo uspeha tokom istorije", rekao je vlasnik Bornmuta Maksim Demin.

Demin je najavio potragu za novim trenerom, a Bornmut će u međuvremenu voditi Geri O'Nil, uz asistenciju Šona Kupera i Tomija Elpika.

Parker, bivši vezista Čarltona, Čelsija, Njukasla, Vest Hema, Totenhema i Fulama, preuzeo je Bornmut 2021, nakon odlaska iz Fulama u kojem je ostao upamćen kao menadžer koji je držao Aleksandra Mitrovića na klupi za rezerve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“Superligaški recept” u Premijer ligi: Bornmut smenio trenera već posle četiri kola

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Avg.2022, 09:59

Parker nije “preživeo” težak debakl protiv Liverpula Težak, istorijski poraz Bornmuta od Liverpula (9:0) za posledicu je imao jedini mogući epilog u redovima potučenog tima – otkaz za menadžera Skota Parkera. Po “modelu” koji je uobičajen u srpskoj Superligi, da se trenerima pišu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.