Memorijal Zoranu Šijanu - 20 godina bez velikog šampiona

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memorijal Zoranu Šijanu - "20 godina bez velikog šampiona"

U subotu 23. novembra prijatelji i porodica legendarnog kikboksera Zorana Šijana organizuje Memorijalni turnir.

Ovaj turnir koji nosi naziv "20 godina bez velikog šampiona" je međunarodnog karaktera, a održaće se u hali "Pinki" u Zemunu. Sve se održava pod pokroviteljstvom Kik boks saveza Srbije.



"Sve je spremno za početak sada već tradicionalnog Memorijala posvećenog Zoranu Šijanu, koji ove godine nosi naziv “20 godina bez velikog šampiona” >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sigurno će biti jedan od najboljih turnira u kik-boksu u Srbiji. Imaćemo osam mečeva, od kojih su tri uvodne i pet profesionalnih borbi. U borbi večeri, za profesionalnog prvaka Srbije, rukavice će ukrstiti Zlatko Turković i Miloš Đukić, a u preostalim borbama imamo goste iz Češke, Slovačke, Holandije i Slovenije
", rekao je Bojan Ostojić, direktor ovog turnira.

Ulaz je besplatan na ovaj Memorijal.

"Svi koji žele da prisustvuju i uživaju kvalitetnom kik-boksu mogu da dođu sutra od 13 časova do blagajni hale “Pinki”u Zemunu, gde će besplatno dobiti ulaznice, a pored borbi smo spremili i niz interesantnih novina. Jedna od njih je i film o Zoranu Šijanu, koji ćemo sutra premijerno pustiti pred publikom. Zato očekujemo punu halu i potrudićemo se da ljubiteljima ovog sporta, svima onima koji su voleli, poštovali i uživali u veštini Zorana Šijana, priredimo pravi spektakl, jer on to svakako zaslužuje", kaže Ostojić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KIKBOKS SPEKTAKL U PINKIJU: Međunarodni memorijalni turnir u čast šampiona Zorana Šijana

Izvor: Kurir, 22.Nov.2019

Međunarodni borilački turnir u čast čuvenog kikboksera Zorana Šijana startuje 23. novembra u hali Pinki sa početkom u 19h.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.