Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2020, 16:39

Melvin Edžim potpisao za Budućnost

Došao kao slobodan igrač

Dok je fokus košarkaške javnosti na Balkanu danas usmeren ka Beogradu, gde će Kori Volden preći iz Partizana u Crvenu zvezdu, Budućnost je završila još jedna veliki posao za narednu sezonu.

Kako je objavio klub iz Podgorice, ugovor sa plavima je potpisao Melvin Edžim, Kanađanin nigerijskog porekla, koji pokriva pozicije krila i krilnog centra.

Melvin Ejim (@MelvinEjim ) novi je košarkaš KK Budućnost Voli! ????⚪️https://t.co/dk5D5ztkdU#KKB >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << #ajmoplavobijeli #ABALiga #7dayseurocup pic.twitter.com/G0b67Qk0NF

Edžim je prethodne sezone igrao za Unikahu, iz koje je otišao kao slobodan igrač, pa je u redove Budućnosti došao kao slobodan igrač. On je, inače, upoznao već novi tim i to tako što je prethodne sezone igrao protiv njega u Evrokupu.

Kanađanin Edžim je visok 201 centimetar, igrao je za Ajova Stejt Univerzitet, odakle je stigao u Evropu 2014. godine, a na Starom kontinentu je nastupao za Virtus, Romu, Veneciju, Uniks i Unikahu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.