Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 12:12

Meloun o Jokićevoj povredi: Mislim da nije preozbiljno, ja sam odlučio da ga ostavim na klupi

"Ono što sam do sada naučio o njemu, jeste da ako mu ostavite mogućnost da on odlučuje, onda će igrati svaku utakmicu", rekao je trener Denvera

Dobio je Nikola Jokić udarac u koleno na meču protiv Jute, posle kog je završio na parketu. Zabrinuo je sve u taboru Denvera i više se nije vraćao na teren.  Do tog trenutka je zabeležio 24 poena i po šest skokova i asistencija. Njegov tim je doživeo poraz, ali ono što bi trebalo da bude pozitivno jeste nagoveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da povreda nije teže prirode.

Nisam još razgovarao sa trenerima, ali mislim da nije ništa preozbiljno. Nikola mi je rekao da se oseća malo slabije i odlučio sam da ga ostavim na klupi“, rekao je posle meča strateg Denvera Majk Meloun. „Ja sam doneo tu odluku, nije to bilo na njemu da odluči. Ono što sam do sada naučio o njemu, jeste da ako mu ostavite mogućnost da on odlučuje, onda će igrati svaku utakmicu“.

Iako bez njega Nagetsi nisu mogli da dođu do trijumfa, Meloun smatra da je postupio kako treba.

Nekad moram da donesem odluku umesto njega. Mislio sam da nema nikakvog smisla da drugačije nešto uradim, kad je rekao da se oseća slabo. To važi za bilo kod igrača. Nije bilo smisla rizikovati dalje pogoršanje“, zaključio je Majk Meloun.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.