Meloun ljut što se nije pričalo o Jokiću: Na kraju pušiš ono što staviš u lulu!

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 08:05

Meloun ljut što se nije pričalo o Jokiću: Na kraju pušiš ono što staviš u lulu!

Nikola Jokić i Denver Nagetsi zabeležili su in drugu pobedu u finalnoj plej-of seriji na Zapadu.

Nagetsi su pred svojimm navijačima u Bol areni pobedili LA Lejkerse sa 108:103 i stigli do 2-0 u seriji, iskoristivši tako maksimalno prednost domaćeg terena u prva dva susreta.

Treneru Denvera Majklu Melounu nije bilo pravo što se pre meča prišalo isključivo o Lejkersima i toke kako će zaustaviti Jokića.

Srbin se opet pokazao u MVP svetlu, bio je nezadrživ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i novimk tripl-dabl učinkojm od 23 poena, 17 skokova i 12 asistencija, potvdio klasu.

"Pobedimo u prvoj utakmici plej-ofa, a svi pričaju samo o Lejkersima. Hajde da budemo iskreni, to je bio nacionalni narativ. Lejkersi su bili u redu. Gubili su 1:0 i nešto su smislili. Niko nije pričao o tome da je Nikola Jokić imao istorijski nastup, 13 tripl-dablova (misleći na plej-of), treći svih vremena", poručio je Meloun.

Strateg Denvera je rekao i da je neverovatno koliko je javnost pokušala da okrene priču na sasvim drugu stranu.

"To što Nikola radi je neverovatno, ali narativ nije bio na Nagetsima. Nije se radilo o Nikoli. Narativ je bio o Lejkersima i njihovim prilagođavanjima. Eto, na kraju pušiš ono što staviš u lulu. Vratiš se i znaš šta, mi idemo na 2:0", rekao je Meloun.

Satisfajkcija za Melouna je da je njegov tim u velikoj prednosti.

"Ne zanima me kakav je sad narativ, jer znamo da se naš odnosi na svlačionicu. Znamo da još nismo završili posao, još ništa nismo postigli. Morate da dobijete meč na terenu protivnika ako nešto želite da uradite u seriji, a mi jako dobro znamo koliko je to dobar tim, pogotovo na njihovom terenu. Tako da mi ne slavimo. Ovo nije razlog za slavlje, već da nastavimo da kopamo dalje i nađemo načine da budemo i bolji", zaključio je Meloun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.