Meloun besan: Ako budemo ovako igrali...

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 08:54

Meloun besan: Ako budemo ovako igrali...

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun besan je zbog poraza od Hjustona 123:103.

"Definitivno ću nešto reći, to je moj posao kao glavnog trenera. Kada ne radimo svoj posao, postoji odgovornost. Govorim istinu i to što nas večeras nazivam mekim nije nešto što govorim samo vama. Upravo sam to rekao našem timu i usudio sam se da me neko izazove i kaže da to nije istina. I niko nije. Zato što smo mi kao grupa večeras bili mekani. Ne kažem da smo mekani, ali večeras smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << definitivno bili", rekao je Meloun.

Nagetsima je potrebna još jedna pobeda da obezbede prvo mesto na Zapadu pred plej-of.

"Imali smo priliku da potvrdimo prvo mesto večeras i razgovarali smo o tome jutros, prilika je bila na dohvat ruke. Definitivno nismo ozbiljno shvatili tu priliku, jer je način na koji smo večeras igrali bio toliko neprihvatljiv da ovako igramo krajem sezone. Ako ćemo tako da igramo, ispašćemo ćemo u prvoj rundi plej-ofa, i to lako".

Denver je u Teksasu ostao bez Džamala Mareja posle samo devet minuta igre.

"Bilo da je Džamal ​​bio tu ili ne, kakve to veze ima sa tim što su oni uhvatili 20 ofanzivnih skokova? Dakle, mi koji smo bili na raspolaganju, nismo obavili posao, uključujući i mene. Znate da ovo nisam ja protiv mojih igrača, cilj je da zajedno pobeđujemo i gubimo, a mi smo kao kolektivna jedinica uradili loš posao večeras", istakao je Meloun.

U sivilo Nagetsa uklopio se i naš Nikola Jokić koji je odigrao daleko ispod svog nivoa uprkos dabl-dablu – 14 poena (7/13 iz igre), 10 skokova, 4 asistencije, 3 blokade, 2 ukradene, 8 izgubljenih lopti.

U sledećem meču Denver igra sa Finiks Sansima, koji su u seriji 7-0 od dolaska Kevina Durenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.