Melo protiv Lebrona – borba koja traje od 2003. VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melo protiv Lebrona – borba koja traje od 2003. VIDEO

Rivalstvo između Karmela Entonija i Lebrona Džejmsa nastaviće se u noći između petka i subote kada će Portland dočekati Lejkerse.

Melo i Bron su veliki prijatelji, poznaju se još od tinejedžerskih dana i na istom Draftu, onom iz 2003, birani su u vrhu – Džejms kao prvi, a Entoni kao treći pik.

Od tada traje njihovo veliko rivalstvo na terenu, koji je u poslednjih nekoliko godina splasnulo usled pada u igri Karmela Entonija.

Dugo su njih dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dominirala ligom, na početku je Melo bio mnogo uspešniji u direktnim duelima protiv Lebrona, međutim kako je vreme prolazilo, tako je Džejms preuzimao primat.

U ligaškom delu sezone odigrali su 33 međusobna duela i Džejms vodi sa 19:14. U poređenju, posle prvih 14 mečeva Entoni je vodio sa 9:5.

Slika je sada dosta drugačija, Lebron i dalje dominira ligom i verovatno je najbolji košarkaš sveta, dok se Entoni tek pre mesec dana vratio u NBA i igra dobro u dresu Portlanda.

"Bleacher report" je u susret njihovom 34. međusobnom meču napravio fenomenalan video koji traje devet minuta i koji vam preporučujemo da obavezno pogledate.

Utakmica između Portlanda Trejlblejzersa i Los Anđeles Lejkersa igra se od 04.30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.