Melo, Šruder, Sekston – ko su najbolji slobodni košarkaši?

Izvor: B92, 07.Avg.2022, 11:23

Melo, Šruder, Sekston – ko su najbolji slobodni košarkaši?

Prelazni rok u NBA ligi počeo je prvog jula, a posle nešto više od mesec dana na tržištu su i dalje kvalitetni košarkaši.

Većina košarkaša našla je nove ugovore, međutim, ima i onih koji i dalje čekaju poziv i videćemo gde će nastaviti karijeru.

Uglavnom se radi o iskusnim veteranima, ali ima i onih mlađih, poput Kolina Sekstona koji je doživeo tešku povredu, ali će verovatno zaigrati u nekom delu sledeće sezone.

Među košarkašima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još nisu našli ugovore su: Karmelo Entoni, Erik Bledso, Demarkus Kazins, Lamarkus Oldridž, Denis Šruder, Kolin Sekston, Montrez Herel, Ražon Rondo, Markif Moris...

Pogledajte listu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.