Mekgregor citirao Terminatora: Vratiću se...

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekgregor citirao Terminatora: Vratiću se...

Irski MMA borac Konor Mekgregor citirao je Arnolda Švarcenegera i njegovu čuvenu repliku iz filma Terminator posle poraza od Habiba Nurmagomedova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HABIB KAO KLINAC TUKAO I MEDVEDA! Neverovatna priča šampiona UFC (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018

Cela planeta i dalje priča o pobedi ruskog borca Habiba Nurmagomedova (30) nad Konorom Mekregorom (30) u lakoj kategoriji UFC. Neverovatna poluga i davljenje od strane srčanog momka iz Dagestana bili su dovoljni da Irac preda borbu.

Nastavak na Kurir...

LUKSUZ OD KOJEG ĆE VAM SE ZAVRTETI Mekgregor je dobio teške batine od Habiba, a zatim odlučio da vida rane u svojoj skupocenoj vili u kompleksu od 17 miliona evra: Evo kako ona izgleda! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018

Irski MMA borac Konor Mekgregor je u borbi veka dobio teške batine od Habiba Nurmagomedova, pa je odlučio da rane zaleči u svojoj skupocenoj vili koju je kupio ovog leta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.