Mekejleb stigao u Minhen

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekejleb stigao u Minhen

Dugo je trajala neizvesnost u vezi sa narednom stanicom u karijeri Lestera Boa Mekejleba (29), ali je, sudeći prema poslednjim informacijama, eksplozivni kombo bek pronašao nove poslodavce.

Portal Eurobasket je preneo vest da je Mekejleb doputovao u Minhen, gde bi u toku dana trebalo da dogovori saradnju sa evrligašem Bajernom i pridruži se ekipi koju sa klupe vodi srpski stručnjak Svetislav Pešić, a igraju Vladimir štimac, Vasilije Micić i Duško Savanović.

- Bo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Mekejleb je u Minhenu. Videli smo ga u blizini klupske zgrade - navode izvori Eurobasketa.

Posle odlaska iz Fenerbahčea Mekejleb je povezivan sa prelaskom u nekolicinu evroligaša, šuškalo se da i bi mogao da se vrati u Partizan, ali nije došlo do dogovora sa tim stranama.

U prethodnoj takmičarskoj godini Mekejleb je u proseku po meču beležio 11,9 poena, 3,2 skoka i 2,5 asistencija u Evroligi.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRONAŠAO KLUB: Mekejleb u Nemačkoj!

Izvor: HotSport.rs, 17.Nov.2014

Kako prenosi portal Eurobasket, Bo Mekejleb bi najkasnije sutra mogao da postnae član Bajerna iz Minhena.. . Amerikanac sa makedonskim pasošem se nalazi u glavnom gradu Bavarske gde pregovara sa klubom koji sa klupe predvodi Srbin Svetislav Pešić.. – Mekejleb je u Minhenu. Videli smo ga blizu klupske...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.