Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MekGrejdi u Hjustonu do 2008.

Uprava Hjuston Roketsa postigla je sporazum sa svojim novim adutom Trejsijem MekGrejdijem o produženju trenutnog ugovora sa tri na sedam godina. Popularni "Ti-Mek" će za svoj potpis inkasirati oko 85.7 miliona dolara, koji će biti raspoređeni preko poslednje četiri godine novog dogovora o saradnji.

"Vrlo sam zadovoljan svojim novim ugovorom. Sada mogu da se koncentrišem samo na igru", izjavio je MekGrejdi, koji je po klauzuli iz svog starog ugovora mogao da isforsira sporazumni raskid >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa klubom na kraju predstojeće NBA sezone. MekGrejdi je, podsetimo, ovog leta trejdovan u Roketse iz Orlanda u paketu sa Džuvanom Hauardom, Tajronom Luom i Risom Gejnsom, dok su u suprotnom smeru otišli Stiv Frensis, Katino Mobli i Kelvin Kejto.

Vlasnik Roketsa Les Aleksander izjavio je kako će se klub sada skoncentrisati na obnavljanje ugovora sa svojim "Ol-Star" centrom Jao Mingom. "Nadamo se da ćemo brzi naći zajednički jezik sa Mingom", dodao je Aleksander.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.