Izvor: B92, 08.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MekDajs: "Znao sam da će me Tomas trejdovati"

Nekadašnji igrač Denvera i Njujorka Antonio MekDajs, čija je karijera bila dovedena u pitanje posle serije povreda i teških operacija, u velikom trejdu ponovo je obukao dres Sansa.

Međutim, nekadašnji potencijalni superstar Niksa oduševljen je odlaskom iz Njujorka. Kako prenose američki mediji, kada je novi prvi operativac Ajzea Tomas saopštio MekDajsu da "ima za njegu jednu lošu vest - a to je da je trejdovan" , MekDajs mu je odgovorio "Šta je tu loša vest?".

Igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je trebalo da bude temelj nekih novih Niksa koji nikada nisu oformljeni (bar pod vodstvom Skota Lejdena) započeo je novi život u Finiksu (postigao 4 poena u porazu od Milvokija) znao je da će biti trejdovan onog trenutka kada je u grad ušao novi šerif - Ajzea Tomas:

"Imao sam dobrih I loših trenutaka tamo. Nisam ljut niti frustriran ovim trejdom, znao sam da ću biti deo te razmene" rekao je Mek Dajs, iako ga je Tomas po dolasku uveravao da će biti važan deo novog Njujorka.

Međutim, zbog onoga što je mogao da dobije trejdovanjem MekDajsa (ogromna plata u završnoj godini ugovora, i dalje veliki znak pitanja oko relativno uspešnog nastavka karijere) Tomas očigledno nije mogao da odoli i "povukao je obarač".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.