Mejveder završava karijeru

Izvor: Beta, 15.Apr.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder završava karijeru

BEOGRAD, 15. aprila 2015. (Beta) - Svetski bokserski šampion u velter kategoriji u verzijama WBC i WBA Amerikanac Flojd Mejveder rekao je u sredu da će u septembru završiti karijeru, pošto više ne uživa u boksu.

Neporaženi svetski šampion Mejveder će 2. maja u Las Vegasu boksovati protiv Menija Pakjaa sa Filipina, a taj duel mnogi su nazvali "borbom veka".

Posle tog meča, 38-godišnji Mejveder najavio je da će boksovati još samo jednom, u septembru, a zatim i završiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << karijeru.

"Ne uživam u boksu kao ranije. Moj poslednji meč biće u septembru", rekao je Mejveder, preneli su britanski mediji.

Meč Mejvedera i Pakjaa će biti najplaćeniji u istoriji boksa, očekuje se da će zaraditi oko 400 miliona dolara.

Mejveder je neporažen u svih 47 mečeva, od kojih je 26 dobio nokautom. Pakjao (36) je šampion u WBO verziji, a u 64 meča pobedio je 57 puta, 38 nokautom i ima pet poraza i dva nerešena rezultata.

Mejveder se povukao iz boksa 2008. godine, ali se u maju 2009. godine vratio u ring i pobedio Huana Manuela Markesa.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mejveder završava karijeru!

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2015

Svetski bokserski šampion u velter kategoriji u verzijama WBC i WBA Amerikanac Flojd Mejveder rekao je danas da će u septembru završiti karijeru, pošto više ne uživa u boksu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.