Mejveder: Pakjao je kukavica

Izvor: B92, 08.Maj.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder: Pakjao je kukavica

Amerikanac Flojd Mejveder izjavio je da je Mani Pakjao kukavica koja ne zna da prizna poraz i dodao da ne želi novi meč sa njim.

Mejveder je proteklog vikenda pobedio Pakjaa posle 12 rundi u borbi veka u Las Vegasu.

"Da li sam rekao da ću se ponovo boriti sa Pakjaom? Jesam, ali sam se predomislio. U ovom momentu mislim da neće biti borbe, jer je on gubitnik i kukavica. Ako izgubiš, priznaj poraz i reci ’Flojde, bio bi si bolji’“, rekao je u razogovru sa Džimom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grejom.

Mejveder smatra da je tvrdnja da je Pakjao boksovao povređen, samo izgovor.

"Izgovori, izgovori, izgovori. Izgubio je, zna da je izgubio. Nisam primetio da ima nekih problema sa povredom. Apsolutno ne. Bio je brz, njegova leva ruka bila je brza, njegova desna ruka bila je brza, slao je udarce brzo i snažno. Izgubio sam poštovanje koje sam imao prema njemu", rekao je Mejveder.

Pakjao je posle borbe izjavio da smatra da je on pobednik, dok je Mejveder odao priznanje svom rivalu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mejveder: Pakjao je kukavica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2015

Svetski bokserski šampion u velter kategoriji WBA, WBC i WBO Amerikanac Flojd Mejveder nazvao je danas Menija Pakjaa kukavicom i rekao da ne želi revanš sa Filipincem...Mejveder je 2. maja u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudija pobedio Pakjaa, u meču nazvanom "borba veka" i ostao neporaženi svetski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.