Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2021, 15:49

Mehdi Benatija završio karijeru

Marokanac se povukao u 34. godini

Jedan od najvećih marokanskih fudbalera 21. veka Mehdi Benatija objavio je danas da je završio igračku karijeru.

Marokanski štoper je rešio da se povuče u 34. godini, nakon šest odigranih utakmica za turski Karagumruk ove jeseni.

Posle više od 15 godina poštenog i vernog služenja fudbalu, nakon igranja na najvišem nivou, na najvećim takmičenjima, odlučio sam da završim karijeru. Hvala svima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su mi omogućili da se izgradim na ovom dugačkom putu. Želim da se zahvalim svim klubovima kroz koje sam prošao, od Marseja, Lorijena, Tura, Klermona, Udinezea...“, istakao je Benatija.

Najblistaviji deo karijere marokanskog fudbalera je bio od 2013. godine kada je došao u Romu, pa posle toga nosio dres Bajerna, a nakon njega – Juventusa. Pre dve godine Benatija je otišao na Bliski istok, gde je branio boje Al Duhaila, da bi letos potpisao za turski Karagumruk.

Za reprezentaciju Maroka Mehdi Benatija je odigrao 66 utakmica i postigao dva gola.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.