Megin tandem zajedno u Španiji

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megin tandem zajedno u Španiji

Ognjen Jaramaz pridružiće se Vlatku Čančaru u ekipi Burgosa.

Ognjen Jaramaz nedavno se posle šest godina oprostio od Mega Bemaxa i, prema nezvaničnim informacijama španskih novinara, već na početku letnjeg prelaznog roka pronašao klub u jednoj od najjačih domaćih liga u Evropi.

Reprezentativac Srbije (u februaru zaigrao u kvalifikacijama za Svetski kup 2019) nastaviće karijeru u ekipi San Pablo Burgos, koja je prošle jeseni debitovala u Endesa ligi i zauzela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 14. mesto u konkurenciji 18 timova.

Jaramaz (22 godine, 191 cm) će posle kratke pauze ponovo biti klupski drug Slovenca Vlatka Čančara, koji je u aprilu i maju igrao za Burgos na pozajmicu iz Mege, a pre par dana je potpisao dvogodišnji ugovor.

Za isti klub nastupa i srpski centar Goran Huskić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.