Mega zakazala megdan sa Zvezdom

Izvor: B92, 17.Feb.2022, 23:32

Mega zakazala megdan sa Zvezdom

Košarkaši Mege pobedili su Zlatibor u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća rezultatom 84:57.

Mega je lako savladala Zlatibor u niškom Čairu i zakazala polufinalni duel sa Crvenom zvezdom, koja je nešto ranije u toku dana razbila Radnički.

Iako rezultat kaže da je Mega glatko dobila, morali su Beograđani da se pomuče kako bi došli do polufinala, a o tome dovoljno govori odnos u prvoj četvrtini.

Verovali ili ne, ali košarkaši Zlatibora su u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << desetominutnom periodu bili bolja ekipa i dobili četvrtinu sa 20:19, ali je u narednom kvartalu usledio potop.

Mega je ubacila 22 poena i dozvolila Zatiboru samo 9, pa su na poluvremenu imali prednost 41:29.

Ni u nastavku Zlatibor nije mogao mnogo toga da pruži, ali se nisu predavali do poslednjeg momenta i na kraju upisali poraz rezultatom 84:57.

Najefikasniji u timu Mege je bio Boriša Simanić sa 15 poena, 11 je ubacio Kočović, a 10 Nikola Jović.

U redovima Zlatibora, Kutlešić je sa 17 poena bio najefikasniji, a Đuran je takođe bio dvocifren sa 10 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega bez problema savaladala Zlatibor i zakazala polufinale sa Zvezdom

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2022, 00:12

Protivnik Crvenoj zvezdi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća biće ekipa Mege Mozzart koja je u drugoj četvrtfinalnoj utakmici u niškoj hali ”Čair” rezultatom 84:57 (19:20, 22:9, 21:18, 22:10) savladala Zlatibor...Pred mnogo manje navijača nego na utakmici Zvezde i Radničkog vodeći tim KLS-a,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.