Izvor: RTS, 26.Sep.2021, 16:22

Mega ubedljiva protiv debitanta iz Podgorice, pala prva "stotka" u sezoni

Košarkaši Mege pobedili su Studentski centar rezultatom 101:68 u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, u utakmici prvog kola regionalne ABA lige.
Igrači Vladimira Jovanovića su duel protiv debitanta u ABA ligi prelomili već u drugoj deonici u kojoj su ubacili čak 28, a rivalu dozvoli da postigne samo šest poena.

Domaći su na ovom meču ubacili čak 18 trojki iz 30 pokušaja, a najefikasniji je bio Malkolm Kazalon sa 17 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i četiri asistencije.
Jedan poen manje dodao je Boriša Simanić, a Nikola Jović je stao na 12 postignutih poena.
U timu iz Podgorice najbolji su bili Amerikanci Kajl Vinales i Džastin Edvards sa po 17 poena.
Mladi tim Mege prvi je ove sezone u ABA ligi koji je prebacio granicu od 100 postignutih poena. 
Utakmica je u jednom trenutku bila prekinuta jer je na dva minuta pred kraj treće četvrtine nestalo svetla u dvorani na Novom Beogradu, a problem je otklonjen desetak minuta kasnije. 
Mega u sledećem kolu gostuje Ciboni, dok Studentski centar dočekuje Zadar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.