Mega pozajmila igrača ekipi iz ACB lige

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2018, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega pozajmila igrača ekipi iz ACB lige

Slovenački internacionalac Vlatko Čančar dovršiće sezonu u ekipi San Pablo Brugosa koja nastupa u ACB ligi.

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović saopštio je danas da će krilni igrač Mega Bemaxa Vlatko Čančar (20, 200 cm) karijeru nastaviti u španskoj ekipi San Pablo Burgos.

Slovenački internacionalac igraće za pomenuti klub iz španske ACB lige kao pozajmljen igrać Mega Bemaxa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Braneći boje Mega Bemaxa Vlatko Čančar je u tekućoj sezoni prosečno beležio 12,3 poena, 5,2 skoka i 1,7 asistenciju u ABA ligi.

Klub iz Sremske Mitrovice nedavno je poslao još jednog igrača u špansku ACB ligu. U februaru je transfer iz Mega Bemaxa u Bilbao Basket ostvario Nikola Rebić.

Mega je u nedelju stavila tačku na takmičenje u ABA ligi tako da ekipu Dejana Milojevića čeka radna pauza tokom koje će se pripremati za početak domaćeg prvenstva.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čančar u ACB ligi

Izvor: MozzartSport.com, 13.Mar.2018

Košarkaš Mega Bemaxa Vlatko Čančar igraće do kraja sezone na pozajmici u španskoj ekipi San Pablo Burgos koja se takmiči u Endesa ligi. Čančar je u redove Mege došao tokom leta 2016. godine a u međuvremenu je izabran na NBA draftu i postao standardni reprezentativac Slovenije. Ove sezone je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.