Mega na “plus 32“ protiv Vojvodine!

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 06:30

Mega na “plus 32“ protiv Vojvodine!

Košarkaši Mege pobedili su danas u Beogradu ekipu Vojvodine sa 96:64 (19:8, 31:20, 22:23, 24:13), u utakmici petog kola Grupe B AdmiralBet Superlige Srbije.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Matej Rudan sa 17 poena, Luka Cerovina je postigao poen manje, uz pet skokova, a Malkolm Kazalon je upisao 14 poena.
Najbolji učinak u novosadskom timu imao je Dušan Beslać sa 21 poenom i sedam skokova, dok je 11 poena postigao Nikola Gaćeša.
Mega vodi u Grupi B sa četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pobede i jednim porazom, isti učinak, ali i slabiji međusobni skor ima drugoplasirani Borac, Vojvodina je treća sa dve pobede i tri poraza, a poslednji Metalac ima svih pet poraza.
Plasman u polufinale Superlige Srbije osiguraće samo pobednik grupe.
Mega u poslednjem kolu gostuje Metalcu, dok Vojvodina dočekuje Borac.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički se pobedom oprostio od Lige šampiona

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su danas u Atini domaći Vuljagmeni sa 10:9 (2:3, 2:1, 3:4, 3:1), u utakmici poslednjeg kola Grupe A u Ligi šampiona.. U ekipi Radničkog po tri gola postigli su Bogdan Gavrilović i Nikola Kojić, a po dva gola postigli su Nemanja Stanojević i Nikola...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.