Mega bez Zagorca u Superligi

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega bez Zagorca u Superligi

Mladi bek radi individualno u Americi.

Novo izdanje Superlige Srbije startuje u petak, 21. aprila, a jedan od pretendenata za visokom plasmana u ovo takmičenje ulazi značajno oslabljen. Ekipa Mega Leksa je javnosti predstavila spisak igrača koje je registrovala za Superligu, ali i najavila da će u njoj igrati bez svog kapitena i najboljeg igrača, Radeta Zagorca.

"Na listi prijavljenih igrača je i Rade Zagorac, koji se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << gde se individualnim treninzima priprema za NBA ligu. Kako je Mega Leks tim u kome je razvoj igrača u prvom planu, stručni štab, Zagorac i uprava kluba su se saglasili da igrač Mege nastavi da radi na individualnom napretku i fizičkoj spremi u SAD, kako bi što spremniji dočekao izazove koji ga očekuju u najjačoj ligi na svetu. Zagorac će se krajem meseca na kratko vratiti u Srbiju, a potom će početkom maja da otputuje u SAD gde će nastaviti pripreme. U slučaju povreda igrača ili drugih neplaniranih događaja, Rade Zagorac će se vratiti iz Amerike i priključiti timu", navodi se u saopštenju Mega Leksa.

Igrali koje je ekipa Mege prijavila za Superligu su: Kostja Mušidi, Nikola Rebić, Sava Lešić, Ognjen Čarapić, Ognjen Jaramaz, Radosav Spasojević, Novak Musić, Alfa Kaba, Vlatko Čančar, Đorđe Simeunović, Marko Tejić, Jovan Novak, Nemanja Kapetanović i Predrag Samardžiski.

Ovakav potez čelnika Mega Leksa predstavlja još jedan težak udarac za domaće takmičenje, koje je odavno izgubilo smisao.

(foto: KK Mega Leks / Ivica Veselinov)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.