Mega BeMAKS ne posrće!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega BeMAKS ne posrće!

Slavlje Mege nakon velike drame u Sremskoj Mitrovici.

Velika pobeda Mega Bemaksa u prvoj utakmici četvrtog kola ABA lige, slavili su u Sremskoj Mitrovici protiv Olimpije sa 81:77 nakon produžetka i velike drame.

Mega je imala dobru seriju u prvoj četvrtini od 8:0 kada su preokrenuli rezultat, ali su prednost ponovo ispustili sredinom druge četvrtine.

Tada je Miha Lapornik briljirao, sa četiri trojke je doveo svoj tim do +9 pred odlazak na veliki odmor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Veliki posao je bio pred mladim timom Mege u nastavku, a u trećoj četvrtini su gosti iz Ljubljane uspevali da održavaju prednost. Imali su čak i +13 u četiri navrata, ali su Bitadze i Mišković uspeli da smanje na pristojnu razliku pred ulazak u poslednju deonicu.

Mušidi je pogodio trojku, Fundić dva slobodna bacanja i Mega je već imala egal meč. Fundić je možda bio i odlučujući igrač u poslednjoj deonici, Mega je igrala sjajnu odbranu, a ovaj košarkaš je poenima doneo domaćinu 3 poena prednosti na dva minuta do kraja.

Ipak, drama nije izostala, Mesiček donosi izjednačenje gostima, a Fundić pravi faul u napadu, revija promašenih trojki i otišlo se u produžetak.

Bila je ovo četvrta pobeda Mege u isto toliko mečeva do sada u ABA ligi.

Najefikasniji u redovima domaćih bio je Mišković sa 18 poena, Bitadze je imao 17, a kod gostiju je najraspoloženiji bio Miha Lapornik sa 19 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TIM DEJANA MILOJEVIĆA NEZAUSTAVLJIV: Mega pobedila i Olimpiju za prvo mesto

Izvor: Kurir, 19.Okt.2018

Košarkaši Mege pobedili su danas Olimpiju na svom terenu posle produžetka sa 81:77, u prvoj utakmici četvrtog kola ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Mega pobedom nad Olimpijom drži lidersko mesto

Izvor: RTS, 19.Okt.2018

Košarkaški tim Mega Bemaks savladala je na svom parketu ekipu ljubljanske Olimpije sa 81:77 u meču četvrtog kola ABA lige, čime je nastavila niz pobeda i zadržala lidersku poziciju na tabeli. . Najefikasniji u pobedi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.