Medžik Džonson pokreće televiziju

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Feb.2012, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medžik Džonson pokreće televiziju

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Irvin „Medžik” Džonson pokrenuće televizijski program s ciljem da poboljša imidž crnih Amerikanaca.

Nekadašnja zvezda Los Aneđeles Lejkersa rekao je da će kanal „Aspajer” pružati priliku mladim Afroamerikancima koji nisu uspeli da nađu posao u Holivudu.  Program „Aspajera” kombinovaće filmski, televizisjski, muzički, komični i drugi žanr, a imaće i verske emisije.
Džonson ima 52 godine, a član >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kuće slavnih je od 2002. Kazao je da mu treba medij u kojem će pokazati pozitivnu sliku o Afroamerikancima, pričama koje su napisali, producirali i režirali američki crnci.
Džonsonov kanal počeće emitovanje 30. juna.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.