Medvedev otkrio tajnu uspeha u Rimu

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 17:53

Medvedev otkrio tajnu uspeha u Rimu

Rus Danil Medvedev se trijumfom na Mastersu u Rimu popeo na drugo mesto ATP liste.

Moskovljanin je posle pobede nad Holgerom Runeom od 7:5, 7:5, priznao da je i sam iznenađen kako mu je dobro išlo na Foro Italiku.

Ali nije sve bilo samo u dobroj igri i sreći, već i u još jednom elementu.

Na neki način, Medvedev je otkrio tajnu uspeha - promenio je žice na reketima.

On kaže da je na taj način omogućio sebi da lopticu šalje dublje u teren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protivnika, mada mu je bilo teško da se privikne na njih.

"Mislim da su mi nove žice pomogle. Pokušao sam sa njima ove godine jer su nekako mekše i loptica ide nekako lakše. Imam dubinu udarca, što je sjajno, ali u Australiji nije funkcionisalo. Stopostotno sam sumnjao u sebe. Da li da se vratim starima, igrao sam dobro sa njima? Rekao sam, ne, hajde da pokušamo sa novima. Sada je sve ovo neverovatno", zadovoljan je Danil.

On će na Rolan Garosu pokušati da postane drugi Rus u finalu turnira posle Jevgenija Kafeljnikova iz 1996. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.