Medvedev: Đokoviću i Nadalu niko nije ni blizu

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 17:13

Medvedev: Đokoviću i Nadalu niko nije ni blizu

Ruski teniser Danil Medvedev kaže da su Novak Đoković i Rafael Nadal jednostavno bolji od ostalih.

Medvedeva su pitali da li zna u čemu je tajna kontinuiranih rezultata Srbina i Španca, te kako je moguće da i u poznim godinama izlaze na kraj sa mlađim igračima.

"Teško je reći da li je to mentalni ili teniski problem. Jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su jači od nas. Mislim, svako od nas može da ih pobedi u nekim mečevima. Pogledajte moj međusobni skor sa Novakom. Pobedio sam ga četiri ili pet puta (Đoković vodi 8-4 prim. aut). Ali, kada pogledate istoriju tenisa, niko im nije ni blizu. U pogledu Grend slemova, takođe. Vidite velikog Pita Samprasa, ima upola manje Grend slemova od njih. Kako im uspeva? Jednostavno su najbolji", rekao je Medvedev.

Medvedev je bio upitan i za Vimbldon, koji bi vrlo verovatno mogao da opet propusti, samo zato što je Rus.

"Da budem iskren, ATP dobro rukovodi situacijom. Ne govorim konkretno o Vimbldonu, već o godini generalno. Verujem ATP strukturi. Što se tiče Ol Ingland kluba, mogu samo da kažem da volim Vimbldon, bio sam zaista razočaran što nisam mogao da igram ove godine. To je jedini Grend slem gde nikada nisam prošao četvrtfinale. Nadam se da ću se vratiti tamo jednog dana", dodao je on.

Medvedev je sedmi na ATP listi, a u godini za nama osvojio je dve titule.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEDVEDEV KRISTALNO JASAN: Đokoviću i Nadalu niko nije ni blizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022

Ruski teniser se nada da će moći da igra na Vimbldonu...Ruski teniser Danil Medvedev nije imao do kraja popuno jasan odogvor na pitanje o tome u čemu je tajna konstantnih rezultata koje uspevaju da ostvare Novak Đokovi i Rafael Nadal. Po Medevedevu, pomenuti dvojac jednostavno je bolji od ostalih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.